Det siger vores klienter

Tit oplever vi, at vores klienter sender os en sød hilsen efter sagen er afgjort. Her er uddrag af nogle af de beskeder, som vi har modtaget siden sommeren 2016. Vi gengiver aldrig beskeder uden klientens samtykke og vi anonymiserer altid.

E. A.: ” Jeg havde mistet både forældremyndighed og bopæl i byretten, og skiftede advokat til Hanne Mikkelsen i landsretten. Hanne var rigtig dygtig. Hun fik lavet afgørelsen om til fælles myndighed over min søn og datter. Et år senere anlages en ny sag og der vandt jeg bopælen. Det var aldrig sket med min tidligere advokat. Min tidligere advokat sagde at far næsten altid taber. Ikke med Hanne. Kan varmt anbefale Hanne til ALLE.”hands-407388__180

C.M.: “Min eksmand prøvede at true mig til at aflevere børnene, og fortalte alle mulige løgne til mig for at få min til at gøre det han ville have at jeg skjulle gøre. Jeg var lige ved at knække fordi det var så hårdt. Så kontaktede jeg Maria Louise og hun fortalte mig om reglerne, og hvad jeg skulle gøre. Hun mødte sammen med mig i domstolen og gjorde det bare så godt. Det var rigtig dejligt. I dag har jeg den fulde forældremyndighed og min eks må kun have overvåget samvær. Han er nærmest erklæret ikke egnet som far. Maria er bare fantatisk. Jeg var knækket hvis hun ikke var min advokat.”

L.C.: “Tusinde tak for hjælpen og tak for kampen. I har været en stor støtte under hele forløbet. Jeg er simpelthen så glad for, at jeg valgte jer til at repræsentere mig. De varmeste hilsner og det bedste fremover. L.C.”

hsV.A.: “tak for hjælpen. 5 stjerner herfra. i er de bedste advokater jeg har haft.”

T.B.: “Hvis alle advokater var som ved advokaterne Mikkelsen ville der ikke være nogen højkonflikt sager. Mange tak for hjælpen og for at I hjælper fædre med at få bopælen. Vi fædre kan nemlig være ligeså gode som moren.”

L.S.: ” Kære Hanne. Tak for snakken. Hvor er det dejligt at retten har givet os ret i at [X] og [Y] skal bo hjemme ved mig. Jeg vil anbefale dig altid og til alle. Din hjælp og din støtte har været rigtig vigtig for mig. Du er et fantastisk menneske. TAK.” 

L.L.T.:” Hej Maria. Tak for din hjælp. Fuld forældremyndighed og bopæl vundet. Jeg ved godt du siger at det er min egen indsats der har gjort forskellen men jeg tvivler på at jeg have vundet hvis jeg ikke havde skiftet advokat til dig for min tidligere advokat gjorde slet ikke så meget i sagen som det du har gjort.”