Søg
Close this search box.

Advokaterne Mikkelsen

Samvær

Familieadvokater

Samvær

Samvær fastsættes typisk mellem den forælder, som barnet ikke bor hos og barnet. Det er udgangspunktet, at der skal være samvær. Kun i helt særlige tilfælde, vil retten nå frem til, at det ikke er hensigtsmæssigt for barnet, at der er samvær. Omfanget af samværet kan variere, og samvær bør altid sættes ud fra, hvad der er bedst for barnet. 

01

Professionalisme

Vi arbejder professionelt med din sag. 

02

Barnet i centrum

Vi tager altid udgangspunkt i hvad der er bedst for barnet. 

03

Seriøsitet

Vi tager dig og din sag seriøst. Når den er vigtig for dig, er den vigtig for os. 

"Vi hjælper hele vejen"

Maria Louise Mikkelsen

Advokaterne Mikkelsen

Siden 1980

Advokaterne Mikkelsen blev grundlagt i Støvring 1980 og har siden beskæftigt sig med sager inden for Familieretten. Vi kan give bred rådgivning, og vi tager altid udgangspunkt i barnets bedste, når vi rådgiver. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring din sag. 

Kommunikation og tilgængelighed

Sådan arbejder vi

Hvordan sætter man et mål?

Når en familieretlig sag kører, skal målet altid sættes ud fra, hvad der er bedst for barnet. Der er ikke to sager, der er ens, og derfor vil målene også være det. Vi lægger sammen en individuel strategi for din sag. 

Sagens opstart

Kontakt os tidligt i forløbet, så vi har mulighed for at rådgive dig fra start. Det giver oftest det bedste resultat.

Kend dine rettigheder

Vi rådgiver dig omkring processen i en familieretlig sag og dine rettigheder.

Sæt et mål

Det er vigtigt, at vi fra starten lægger et strategi og fastsætter et mål og så arbejder målrettet mod det.

En målrettet strategi er vejen til succes

Thomas mikkelsen

Barnets perspektiv i centrum

Vi arbejder altid
for barnets bedste

Vi arbejder altid ud fra, hvad der er bedst for barnet. Hvis vi oplever, at vores klient ikke gør det, udtræder vi af sagen. Barnet må og skal altid være i fokus, og alle beslutninger skal træffes ud fra, hvad der er bedst for barnet. Hvis du ønsker os som advokat, er det vigtigt, at du har samme holding. Hvis du har samme holding, vil vi helt sikkert kunne få et godt samarbejde.

Integritet og krav

Vi ser det ikke som vores opgave at hjælpe forældre, men at hjælpe børn. Og vi stiller derfor krav til vores klienter. Vi stiller krav om at barnet skal i fokus, og at man skal træffe beslutninger ud fra barnets bedste. Vi rådgiver ikke i sager, hvor vi vurderer, at sagen ikke bygger på barnets bedste, men i stedet på ønsket om at “få den anden forælder ned med nakken”. Det betyder også, at vi vinder en meget stor procentdel af vores sager.

"They always say that time changes things, but you actually have to change them yourself.”
Andy Warhol

Vores team af advokater står klar til at hjælpe dig

Kontakt os gerne uforpligtende hvis du har spørgsmål. Første samtale er altid gratis. 

Vigtige ting du bør vide

Spørgsmål og svar forældremyndighed

For at kunne svare dig på dette, er vi nødt til at tale med dig og høre din historie. Du er velkommen til at kontakte en af vores advokater for en drøftelse af din sag. Vi tilbyder altid en gratis indledende samtale, så det koster ikke noget at kontakte os. Hvis I er enige, kan I selv udfylde en blanket på Familieretshusets hjemmeside

Hvis du er enig, så giver du mere samvær. Hvis ikke så kontakt os, og så tager vi en drøftelse om, hvilke muligheder du har.

I mange tilfælde vil man være berettiget til fri proces. Det betyder, at staten betaler ens advokatomkostninger. Vi søger fri proces for dig, så det skal du ikke bekymre dig om. Hvis man har en retshjælpsforsikring, der dækker denne type sager, skal man dog først søge ved forsikringsselskabet. Dette gør vi også for dig. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os.

Du kontakter os med det samme! Hvis I har en samværsaftale, der kan fuldbyrdes via Familieretten, hjælper vi dig med det. Hvis I ikke har sådan en aftale hjælper vi dig med at få det. Udgangspunktet er, at der skal ske udlevering.

Du gør alt hvad du kan for at få afklaret hvorfor børnene ikke vil på samvær, og om det er noget, som du kan hjælpe med at få ordnet. Hvis det skyldes, at den anden forælder har begået fysiske eller verbale overgreb mod barnet skal det tages alvorligt, og vi anbefaler at du i så fald kontakter os.

Du pakker dine følelser sammen og udleverer til samvær. Dine børn skal ikke tages som gidsler i en konflikt mellem dig og den anden forælder. Dine børn har som udgangspunkt ret til en far og en mor, og du skal ikke afskære dine børn fra dette blot fordi du er vred. 

Formentlig ja! Vi fraråder, at man møder uden advokat i retten. Der er tale om meget følsomme sager, og det er vigtigt, at man har en specialiseret familieretsadvokat med, der kan hjælpe en med at få sagt alle de vigtige ting, få fremlagt alle dokumenter, og at der lægges en god og relevant strategi. Vi kan hjælpe dig fra start til slut i din sag, og vi giver dig altid en ærlig vurdering.

Det kan vi ikke svare på på forhånd. Vi kan dog sige, at vi ikke samarbejder med forældre, som er konfliktoptrappende eller som ikke har barnet tarv i fokus. Vi rådgiver ikke ud fra, hvad der er bedst for mor eller far, men ud fra, hvad der er bedst for barnet. Hvis du som forældre har den samme indstilling, vil vi kunne hjælpe dig med sagen. Hvis du ikke har samme indstilling, vil vi ikke kunne få et godt samarbejde.