Søg
Close this search box.

Læs mere om os her

Om os

fokus på barnet

specialiserede
familieadvokater

Vi har specialiserede os i sager, der handler om børn. Vi arbejder målrettet med forældre for at sikre, at barnets tarv altid inddrages i sagen. Hvis det er vigtigt for dig, at samarbejde med en advokat, der altid sørger for at barnet er i centrum, er vi det rette match for dig. 

01

Professionelle

Vi arbejder professionelt med din sag 

02

Tilgængelige

Vi bestræber os på altid at vende hurtigt tilbage til dig, når du har spørgsmål til din sag. 

03

Dedikerede

Vi brænder for det vi laver, og engagerer os i din sag. 

"Det er hårdt at være i en konflikt, når det handler om ens børn. Det har vi stor forståelse for, og vi hjælper dig derfor hele vejen. "

Maria Louise Mikkelsen

Kompetencer og fagligt højt niveau

Siden 1981

Advokatfirmaet Mikkelsen blev oprindelig stiftet af advokat Bruno Mikkelsen tilbage i 1981. Virksomheden havde dengang, ligesom i dag, til huse i Grangårdscentret i Støvring. Derudover har kontoret bl.a. beskæftiget advokaterne Hanne Mikkelsen, Thomas Mikkelsen og Maria Louise Mikkelsen. Pr. 1. januar 2020 blev der foretaget et generationsskifte, hvor virksomheden blev overdraget til Thomas Mikkelsen og Maria Louise Mikkelsen

Lovpligtige oplysninger

Det skal vi oplyse om

Lovpligtige oplysninger

Alle advokater i firmaet er endvidere omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos HDI Global under policenr. 156-76213805-30019.

Alle advokater er beskikket af Justitsministeriet.

Særligt vedrørende klientkonto kan det oplyses, at en ny lov om garanti for indskydere i forbindelse med pengeinstitutters konkurs betyder, at der nu gælder samme regler for de penge, du/din virksomhed har i banken via en advokats klientbankkonto, som gælder for de penge, du selv sætter i banken.

Hvis en bank kommer under rekonstruktionsbehandling eller går konkurs, kan indskyderne (kunderne) miste de penge ud over 100.000 €, som indskyderne har stående i banken. Indtil 1. juni 2015 var der fuld dækning fra Indskydergarantifonden for indskud på klientbankkonti, uanset beløbets størrelse. Nu gælder der samme begrænsning for almindelige bankkonti og klientbankkonti, og det betyder at du potentielt – hvis banken bliver nødlidende – vil miste beløb ud over 100.000 €. Hvis du/din virksomhed både har penge på egne konti og på advokatens klientbankkonto i samme bank, kan du kun få dækket i alt 100.000 € via garantiordningen. 

Vores cvr. nr. er 40 99 65 24.

Advokatsamfundet

Vi er medlem af advokatsamfundet

Tilsyn

Vi er som beskikkede advokater underlagt tilsyn fra Advokatsamfundet

Møderet for Landsretten

Vi har møderet for landretten, og vi kan derfor tage sagen hele vejen.

Vi er med dig hvert skridt hele vejen

Familieretlige sager er komplicerede og det kræver en specialiseret og dedikeret advokat. Vi er altid et skridt foran og kan rådgive om alle aspekter i sagen. 

Etableret i 1980. ‘Advokaterne Mikkelsen’ bestræber sig på at opnå retfærdighed for deres klienter. Vi tror på, at engegament og ihærdighed betaler sig og vi er klar til at gå hele vejen. 

Ⓒ 2022 - Advokaterne Mikkelsen